Bestill
priser
Tel: 916 70 756 - E-post etikett@obelisk.no

Etiketter.

Etiketter til alle formål

Etiketter til alle formål

Uten tidligere erfaring av etiketter, kan det virke som en etikett er den samme som en annen etikett. Vi på Obelisk Trykk vet selvfølgelig annerledes. I tillegg til farge og form, materialer, trykk er kvalitet av stor betydning for helhetsinntrykket av et produkt. Vi jobber gjerne som din samtalepartner i utviklingen av etiketten.

En etikett kan fylle så mange funksjoner. Ofte har den en informativ del om hva et produkt faktisk er for noe og hva den inneholder.

Etiketter er også mange ganger merkevarebygger og en måte for selskaper å fremheve synligheten av sin profil. Noen ganger fyller etikettene en viktig funksjon for eksempel som advarsel for farlige egenskaper.

Det er selvsagt også viktig at etiketten sitter der den sitter uansett vær, vind eller slitasje. På hvilke måter dette kan gjøres er noe som vi på Obelisk Trykk er eksperter på.

Hva synes du om når du bestiller en etikett? Er det viktig å vurdere miljøet der etiketten skal brukes. Etter det, kan du bestemme hvilket materiale etiketten skal ha. Ditt produkt er muligvis økologisk og lokalt produsert, kan det være en idé å tenke på etikettmaterial –  matt, strukturert ? Hvis etiketten blir utsatt for løsemidler, eller det er en risiko for at den utsettes for slitasje er det en vinyl etikett du ska bruke med eller uten laminat.

Alt dette, og andre spørsmål kan vi gå gjennom med deg.

Hva er de forskjellige etikettene?

Nedenfor finner du omfattende informasjon om våre etiketter. Hvis en eller annen grunn du ikke finner det du leter etter her, gjerne ring oss.

Det er ibland  mye lettere hvis vi snakker om det.

Hva er en standardetikett?

Etiketter til alle formål - Obelisk Etiketter Norge

Disse etikettene er den vanlige typen du får på en rull i en dispensereske.

Som standard kan de leveres i ulike rektangulære dimensjoner med avrundede hjørner, oval form og en helt rund variant. Standardetikettene kan få skrevet ut på forskjellige typer papir som:

  • Hvit glanset
  • Gullfolie
  • Sølvfolie
  • Røtt fluorescerende papir
  • Naturfarget  papir

Standard etiketter kan trykkes for en lavere pris, og derfor trenger du heller ikke bestille så mange på en gang. Standardetikettene kan nå også fås til en svært rimelig pris i 2-3-4-fargeutskrift. Selv PMS farger gå bra.

Hva er kuttet etiketter?

Det vi kaller for cut etiketter er etiketter med rette hjørner. Disse etikettene kan bestilles i dimensjonene du vil.

De er tilgjengelige i samme materialer som standardetiketter:

  • Hvit glanset
  • Gullfolie
  • Sølvfolie
  • Røtt fluorescerende papir
  • Naturfarget  papir

Hva er de fortrykte etiketter?

Vi kan levere en rekke forhåndstrykte etiketter med standardtekster.

De er praktiske å ha. Slike merkelapper kan være CE-merker, advarsel frysevare eller Handle with care etiketter som er bra ha når du sender varer eller ved flytting.

Adresseetiketter

Adresse-etiketter kan brukes for å Merke dine kartonger, adressér pakker . Dette forenkler arbeidet. Etikettene er trykt på hvit matt papir. Etikettene leveres på rull om 500stk.  Etikettene kan også brukes i termotransferprinter

Diameter på kernen er 40 mm som standard.

Laseretiketter

Lyst til å skrive ut dine egne etiketter? Deretter kan du bestille laser etiketter for skriveren. Vår laser etiketter du kan få med eller uten utskrift, for eksempel firmalogo. Etikettene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og selvsagt med trykket i alle farger. Etikettene leveres på ark i en pakke med 100 ark.

Når skal ha etiketter i vinyl?

Hvis etikettene skal utsettes for vann, oljer, løsningsmiddler eller brukes utendørs, for eksempel på et vindu eller en bil, er det vinyletiketter du bestiller.

Hva er Domes/3D etiketter?

Selvklebende 3D-etiketter  av glassklar polyuretan. 3D etikettene er slitesterke og holdbare i tøffe miljøer. Flytende Polyuretan helles over en trykket etikett. Og etiketten får et eksklusivt utseende.

Hva er sikkerhetsetiketter?

Sikkerhetsetiketter er etiketter som ikke kan fjernes i ett stykke.

Hva er voidetiketter til?

Voidetiketter er en etikett laget av polyester. Når du fjerner etiketten etterlater seg et mønster av ordet ”VOID”. Footprint gjør det lett å se om noen har prøvd å fjerne etiketten.

Flere produkter fra Obelisk

Usikre eller har behov for hjelp?

Låt vår personal hjälpa dig.

Back to Top

Etiketter

Uten tidligere erfaring av etiketter, kan det virke som en etikett er det samme som en annen etikett. Vi på Obelisk trykk A/S vet selvfølgelig annerledes. I tillegg til farge og form,materiale og trykk er kvaliteten av stor betydning for det ferdige produktet.

Produkter

Skurna etiketter
Förtryckta etiketter

Obelisk Trykk A/S

Kalbakkveien 49 B
0953 Oslo

Tel: 916 70 756

etikett@obelisk.no